Czas Garwolina przedstawia treść otrzymanej reklamy hotelu z Chotyni, bo jest ciekawym, wartym odnotowania w kronice, zapisem możliwości tego karnawału. AD
Szanowni Państwo!
Dwór Chotynia serdecznie zaprasza na:
BAL WALENTYNKOWO – OSTATKOWY
199zł/os.
13.02.2010.(sobota) godz. 19:00
WIECZÓR PEŁEN NIESPODZIANEK…
CO GODZINA LOSOWANIE BUTELKI WINA
Z DWORSKIEJ PIWNICY DLA UCZESTNIKÓW BALU!!!
godz. 19:00 - 19:30 / APERITIF
CAVA BRUT-ARTE LATINO METODO TRADICIONAL
(wyborne katalońskie wino musujące wyprodukowane metodą tradycyjną)
- Tartinki - mini kanapeczki, na jasnym i ciemnym pieczywie, fantazyjnie dekorowane wędzonym
łososiem, dworską szynka, kolorowymi pastami i pasztetem Szefa Kuchni
- Koreczki - delikatne koreczki serowe zdobione piklami
godz. 19:30 / KOLACJA SERWOWANA
- Łosoś marynowany w koniaku z sosem imbirowym, kolendrą i lubczykiem
- Pasztet z orzechami i śliwką na cumberlandzie
Zupa - Krem z pomidorów z groszkiem ptysiowym
Danie główne
- Pierś indyczki w migdałach z owocami - marynowana pierś w migdałach
z dodatkiem świeżych owoców z sosem brzoskwiniowym
Deser - Tiramisu szefa kuchni
Bufet zimny
- Śledz garnirowany salsą i suszonymi pomidorami
- Avocado z krewetkami podane na aksamitnym sosie amerykańskim
- Carpaccio z polędwicy wołowej z płatami parmezanu i kaparami
- Jaja przepiórcze z czerwonym kawiorem
- Tatar z polędwicy wołowej
- Deski mięs pieczystych z piklami
- Terrina z selera z sosem tatarskim
- Galantyna z kurczaka pod sosem winnym
- Sałatka meksykańska z tuńczykiem
- Sałatka hawajska z ananasem
- Mix sałat prażonymi pestkami dyni
Bufet deserowy
- Chotyńskie faworki i pączki przyprószone słodkim śniegiem
- Patery owoców ze słodkościami
Napoje
- Napoje gazowane i niegazowane bez ograniczeń
- Kawa i herbata serwowana całą noc
(wyselekcjonowane wina i alkohole płatne wg indywidualnego zamówienia)
info. 0 603-32-00-00
tel. (0-25) 684 83 33
fax. (0-25) 684-83-34
dwor@chotynia.pl
www.chotynia.pl